0


Αν κατά τη διάρκεια του σεξ σε αγγίξει με επιμονή και όχι κατά λάθος στα 3 παρακάτω σημεία κι εσύ νιώσεις ότι θες να του αρπάξεις και να του δαγκώσεις το χέρι, μάθε πως έτσι πάνω κάτω νιώθουμε όλες.

Αγγίζει εδώ μόνο αν για κάποιο λόγο (που δεν πολυκαταλαβαίνω) ζητήσεις εσύ.

Στην κλειτορίδα

Εκείνος το κάνει για καλό, σου λέει “θα της αρέσει”. Ίσως κι εσύ στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής να θεωρούσες πως το έντονο άγγιγμα του παρτενέρ σου στην κορυφή της κλειτορίδας θα σου επιφέρει την απόλυτη διέγερση. Αμ δε. Από την περιοχή περνάνε κάτι μύρια νεύρα τα οποία την αναγάγουν σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου που θέλουν απαλές κινήσεις. Αν λοιπόν σ’ ενοχλεί αυτό που κάνει, ζήτησέ του να πιάσει τίποτα άλλο ή να μαλακώσει την αφή του.

Στο πρησμένο σου στήθος

Εντάξει, δεν είπαμε πως δεν πρέπει να σ’ αγγίζει εδώ, αρκεί να το κάνει με όλη του την τρυφερότητα κι όχι σα να ζουλάει μπαλάκι αντι-στρες. Λίγο οι κυστούλες στο στήθος, λίγο τα ινοαδενώματα, λίγο οι ορμόνες που το πρήζουν πριν και κατά τη διάρκεια της περιόδου, ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει μυγιάγγιχτο. Αν πονάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπομένεις το γράπωμα. Ενημέρωσέ τον από πριν ώστε να έχει το νου του.

Στον πρωκτό

Εκείνος το κάνει για καλό, σου λέει “θα της αρέσει”. Ίσως κι εσύ στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής να θεωρούσες πως το έντονο άγγιγμα του παρτενέρ σου στην κορυφή της κλειτορίδας θα σου επιφέρει την απόλυτη διέγερση. Αμ δε. Από την περιοχή περνάνε κάτι μύρια νεύρα τα οποία την αναγάγουν σε ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σου που θέλουν απαλές κινήσεις. Αν λοιπόν σ’ ενοχλεί αυτό που κάνει, ζήτησέ του να πιάσει τίποτα άλλο ή να μαλακώσει την αφή του (μην έχουμε άλλα).

Πηγή: Ladylike.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top