0

Εκθαμβωτική εμφάνιση έκανε η Ευαγγελία Αραβανή στον τελικό του X Factor, η οποία άφησε λίγο τον ρόλο της παρουσιάστριας, ανέβηκε στην σκηνή, τραγούδησε και χόρεψε ξεσηκώνοντας τους πάντες.

Φορώντας ένα καυτό μίνι φόρεμα με πολύτιμους λίθους και κρόσσια, η παρουσιάστρια εντυπωσίασε με την σκηνική της παρουσία, αφήνοντας άφωνο και τον Σάκη Ρουβά.



«Απίστευτο! Έχω μείνει παγωτό! Μας φύλαγες το καλύτερο για το τέλος. Δεν το πιστεύω» αναφώνησε εντυπωσιασμένος με την παρουσία της ο Σάκης Ρουβάς. «Δεν μπορούσα να μην στην κάνω αυτή τη χάρη», της είπε.



Εκτός αυτού ο παρουσιαστής δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο για την εμφάνισή της: «Θέλω να σας ανακοινώσω τη φετινή μου συνεργασία για το χειμώνα. Θα είμαι δίπλα στο πλευρό της Ευαγγελίας Αραβανή. Θα της ανοίγω το πρόγραμμα όπως καταλαβαίνετε».



Η καλλονή βέβαια δεν έκανε μόνο μία σέξι εμφάνιση, καθώς όταν επανήλθε στον κανονικό της ρόλο, φόρεσε ακόμη μία σέξι τουαλέτα με πέρλες και ανοιχτό μπούστο, τραβώντας και πάλι τα βλέμματα.



Πηγή:  iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top