0

Μία από της ομορφότερες στιγμές της ζωής τους, ζήσανε η Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Βεργίνης, οι οποίοι ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στη Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο σε μια λαμπερή τελετή.




Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του «Fame Story» μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook μερικά λόγια για τον αγαπημένο και πλέον επίσημα σύζυγό της, Δημήτρη Βεργίνη.

 «Ποτέ μου δεν περίμενα τον πρίγκιπα του παραμυθιού… Ήταν πολύ καλός για να είναι αληθινός.. Μη σας πω ότι τον έβρισκα και λίγο βαρετό… Δεν έψαχνα να βρω το άλλο μου μισό. Ευτυχώς πάντα ένιωθα ολόκληρη. Και ξαφνικά, πριν τεσσεράμισι χρόνια εμφανίζεσαι εσύ! "Χορτασμένος", ακομπλεξάριστος, ήρεμα δυνατός... Με τέτοια αγωγή ψυχής και τέτοια καρδιά, που με ισοπέδωσε... Ευχαριστώ τη ζωή και τον Θεό που σε έφερε κοντά μου, τη στιγμή που είχα το μυαλό να σε αξιολογήσω. Η σημερινή μέρα, είναι η πιο ευτυχισμένη της ζωής μου» έγραψε χαρακτηριστικά.




Το ζευγάρι είναι σχεδόν πέντε χρόνια μαζί και τον περασμένο Ιανουάριο αποφάσισαν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, σχεδιάζοντας τον γάμο τους. Η Ελεάνα έχει εμφανιστεί σε μεγάλες πίστες και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, ενώ ο Δημήτρης, έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Άρη, Μπιλπάο, Λουκόιλ και Πανιωνίου, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Πάτρας. 

Η Ελεάνα, που προέρχεται από οικογένεια… πρωταθλητών, μιας και ο πατέρας της είναι ο θρυλικός, παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, Λάκης Παπαϊωάννου, επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της με έναν αθλητή, αυτή τη φορά του μπάσκετ!




Πηγή:govastileto.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top