0


Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο «Santiago Bernabeu» με στόχο να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «4» του Champions League, με τους Βαυαρούς ωστόσο να έρχονται με... άγριες διαθέσεις! 




Έξι ημέρες μετά την «άλωση» του Μονάχου με 2-1, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Μπάγερν στο «Santiago Bernabeu» με φόντο τα ημιτελικά του Champions League. 

Οι Μαδριλένοι προέρχονται απ’ την δύσκολη επικράτηση με 3-2 στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν, με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 90ο λεπτό απ’ τον Ίσκο, ενώ την Κυριακή αντιμετωπίζουν στην Μπαρτσελόνα σε ένα «classico» το οποίο θα κρίνει τίτλο. 

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα να επιλύσει, καθώς πέραν των… γνωστών τραυματιών Πέπε και Βαράν, στους απόντες προστέθηκε και ο Γκάρεθ Μπέιλ. 

Απ’ την άλλη, οι Βαυαροί περιμένουν την… στέψη και στην φετινή Bundesliga, όντας οκτώ βαθμούς μπροστά απ’ την δεύτερη Λειψία, πέντε ματς πριν το φινάλε. Το 0-0 στην έδρα της Λεβερκούζεν πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, μιας και όλοι έχουν επικεντρωθεί στο ματς με την Ρεάλ. 

Ο Κάρλο Ανσελότι αναμένεται να έχει κανονικά στην διάθεσή του τον Λεβαντόφσκι, όχι όμως και τον τιμωρημένο Χάβι Μαρτίνεθ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Χούμελς και Μπόατενγκ. 

Πιθανές ενδεκάδες: 

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ίσκο, Μπενζεμά, Ρονάλντο 

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Αλάμπα, Μπερνάτ, Βιδάλ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Ριμπερί, Λεβαντόφσκι, Μίλερ

Πηγή:sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top